Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

COCOONING - NO MONEY, HONEY | Beauty Night.


COCOONING - NO MONEY, HONEY | Beauty Night.


Υπάρχουν άπειρα πράγματα να κάνεις όταν μένεις στο σπίτι αλλά σχεδόν πάντα όταν αποφασίζεις να κάτσεις μέσα μιζεριάζεις από καναπέ σε καναπέ σκεπτόμενη ότι για να κάνεις κάτι να ξεβαρεθείς θέλεις λεφτά. Έτσι κι εγώ Κυριακή στο σπίτι βαριόμουν θανάσιμα. Είχα πάρει και εγώ το τηλεκοντρόλ στο χέρι και άλλαζα τα κανάλια το ένα μετά το άλλο βαρετά κι ανούσια.

Αποφάσισα λοιπόν να πάω να κάνω ένα χαλαρωτικό μπάνιο , να βουλιάξω μες στη μπανιέρα και να ξεχαστώ εκεί. Βέβαια βαριόμουν να το ετοιμάσω ακόμα κι αυτό. Αν είχα λίγο παρέα ίσως να ήταν λίγο καλύτερα. Το σπίτι άλλωστε μπορεί να μετατραπεί σε όαση για μια γυναικοπαρέα. Όλες σπίτι μας έχουμε σαμπουάν, αφρόλουτρα, απολεπιστηκές κρέμες, καλλυντικά, αρώματα.
Πήρα κι εγώ δύο φίλες μου και τις «έψησα» να έρθουν για ένα beauty night κατ’οίκον. Αποφασίσαμε  να φτιάξουμε μάσκες προσώπου για να περιποιηθούμε το πρόσωπο μας. Έτσι ανοίξαμε τον υπολογιστή , ψάξαμε για κρέμες και μάσκες προσώπου με σπιτικά υλικά και ξεκινήσαμε…

Εκτός από μάσκες προσώπου φτιάξαμε και  κρέμα περιποίησης μαλλιών , τα σπιτικά υλικά μπορούν να κάνουν θαύματα. Και μετά από μαλλιά, πρόσωπο, νύχια… είπαμε να κάτσουμε να κουτσομπολέψουμε και λίγο, μην ξεχνάμε και το άθλημα.

 Περιποιηθείτε τα μαλλιά σας, δοκιμάστε χτενίσματα , κρέμες και λοσιόν. Κάτι το οποίο το έχεις δοκιμάσει μια φορά πάνω σου το χρησιμοποιείς πιο εύκολα αργότερα όταν σου χρειαστεί. Υπάρχουν άπειρες συνταγές για μάσκες προσώπου, περιποίηση μαλλιών και ότι άλλο χρειάζεστε. Μην παραλείψετε να ανάψετε αρωματικά κεριά και να φτιάξετε ζεστό ρόφημα. Αν είστε παντρεμένη μην διστάσετε να κανονίσετε στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας  μια βόλτα στη κοντινότερη παιδική χαρά ή μέχρι τη γιαγιά. Όταν γυρίσουν θα έχετε χαλαρώσει , αναζωογονηθεί και θα έχετε περάσει τον πολύτιμο χρόνο που όλοι χρειαζόμαστε με τον εαυτό μας. Και στο τέλος αναρωτηθείτε πόσα λεφτά θα είχατε ξοδέψει αν κλείνατε ραντεβού σε ένα spa…!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου