Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

COCOONING - NO MONEY, HONEY | DVD Night.


COCOONING - NO MONEY, HONEY | DVD Night.


Η έξοδος του Σαββάτου αποτελεί για πολλούς «must». Μιλώντας με μια φίλη τις προάλλες με ρώτησε τι έκανα το σαββατόβραδο και στην απάντηση: « Είδαμε ταινίες και φάγαμε ποπ κόρν» έμεινε έκπληκτη. Φαντάζομαι ακόμα το μειδίαμα στο πρόσωπο της φίλης μου γιατί σίγουρα φαντάστηκε αυτό που της είπα σαν σκηνή από παιδικό πάρτι.
 Ποτέ δεν συμπαθούσα τις ουρές στα μαγαζιά τα Σάββατα. Αυτό το συναίσθημα του να βρίσκεσαι στο οικείο περιβάλλον του καθιστικού σου , με τη παρέα που εσύ επέλεξες, χωρίς να στριμώχνεσαι και να φεσώνεσαι 10 ευρώ έκαστος το λιγότερο έχει χαθεί τα τελευταία χρόνια . Πάντα προτιμούσα ένα ζεστό και χαλαρωτικό σπίτι με καλή παρέα από ένα γεμάτο club.
Εκείνο το Σάββατο λοιπόν, έκατσα σπίτι, πήρα κάτι φίλους, και όλοι μαζί είδαμε ταινία και φάγαμε ποπ κόρν όπως κάναμε στο γυμνάσιο. Με χαλαρά ρούχα και κουβεντούλα μετά την ταινία έτσι για να φύγει το στρές όλης της εβδομάδας.
 Ταινίες; Άπειρες και για όλα τα γούστα… Φροντίσαμε να έχουμε συνεννοηθεί για την ταινία που θα βλέπαμε ώστε να μην χαλάσει η διάθεση κανενός και να την είχαμε εξασφαλίσει μια μέρα πριν για να είμαστε σίγουροι ότι ακόμα κι αν δεν κάνουμε τίποτα άλλο, ταινία θα δούμε. Την επόμενη φορά δεν θα μείνουμε  στα ποπ κόρν …Θα μαζευτούμε και ο καθένας θα φέρει κάτι από το σπίτι του , να φάμε κάτι παραπάνω χωρίς έξοδα.
Άλλωστε το cocooning είναι το αντίδοτο της κρίσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου